Noomaraton 6-7 september

Välkommen till Noomaraton på Gotland – årets roligaste spontanfilmstävling för alla!
Start lördagen den 6 september 2014 klockan 09.00.
 Film på Gotland skickar ett start-SMS eller start-mejl med de hemliga förutsättningarna till varje lag. Man kan också få dem direkt i handen. Förutsättningarna presenteras även samtidigt på www.noomaraton.se Frukost på Filmgymnasiet: Alla lag som vill välkomnas på frukost på Filmgymnasiet, A7-området i Visby. Frukosten serveras mellan kl. 08.00-09.30. Skriv i anmälan hur många som vill ha frukost. Anmälan: Anmäl ditt lag senast torsdagen den 4 september. Skicka ett mail till ylva@filmpagotland.se med följande uppgifter: – Lagnamn – Kontaktperson med mobilnummer och e-postadress – Namn och ålder på övriga lagmedlemmar – Hur ni vill ha kriterierna skickade – SMS, e-post eller på en papperslapp. – Om ni vill ha frukost (och i så fall, hur många personer som vill äta)

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag.
Målgången sker på söndagsmorgonen klockan 09.00. Inlämning kan ske antingen direkt eller via webben.
Direktinlämning: Bidraget lämnas in på skiva eller ett USB-minne som Quicktime-fil eller annat vanligt filformat för uppspelning från dator. Filmer brända som vanlig DVD undanbedes.
Platser för inlämning är: 1) Fårösund hos Calle Brobäck, Radarvägen 4B 2) Visby hos Ylva på Biskopsgatan 3 3) Hemse hos Anette Sundblad på biblioteket. Webbinlämning: Bidraget skickas via www.sprend.com eller laddas upp i så hög kvalitet som möjligt på YouTube.
Länkarna e-postas till david@filmpagotland.se och ylva@filmpagotland.se senast vid målgång klockan 09.00 på söndagsmorgonen.
Tänk på att uppladdningen kan ta tid och att vi inte godkänner länkar som inkommer senare än 09.00.

Visning och presentation av vinnare
Söndag den 21 september kl. 16.00 på Folkets Bio i Visby. En jury utser de två bidragen som kvalificerats till riksfinalen helgen därpå i Stockholm. Visningen är öppen för alla och entrén är gratis. Ta med vänner och bekanta så att vi fyller salongen!

Riksfinal
Riksfinalen går av stapeln på Filmhuset i Stockholm den 27 september. Finalisterna består av två filmer från varje deltagande region/län. En riksjury utser årets bästa Noomaratonfilm som belönas med diplom och ett presentkort på 10.000:- från Scandinavian Photo.

Regler
Reglerna för NOOMARATON är desamma i alla deltagande regioner/län.

Kontakt
Film på Gotland, Ylva Liljeholm, mobil: 0704-477003 eller e-post ylva@filmpagotland.se